vineri, 9 ianuarie 2009

Din nou racita

Am racit din nou...bun start de an nou pentru sanatate.
Voi fi destul de explicita cu ceea ce mi s-a intamplat azi.Ca un om responsabil,m-am trezit dimineata la o ora rezonabila si m-am gandit ca ar fi bine sa merg la medicul de familie sa-mi dea el tratament,nu de alta,dar ceea ce luam eu mereu fara sfatul medicului nu mai functioneaza la mine.L-am sunat si m-a primit desi nu avea program cu publicul.Ce dragut!!!
Aflu ceea ce stiam deja,ca am rosu in gat (deocamdata) si-mi prescrie dragul meu medic ospexin,la care eu ii amintesc ca sunt alergica la penicilina.Mi-a spus ca e ok,ca face parte din alta grupa si in mod normal n-ar trebui sa fac alergie si la asta.Totusi,in spiritul meu de a face treaba altcuiva,ii mai spun o data,sunt alergica la penicilina.
Scumpul meu medic imi spune ca exista posibilitatea sa nu am reactie la medicamentul asta,dar in caz ca fac vreo alergie,sa ma duc la urgenta la spital si apoi sa revin,sa-mi schimbe tratamentul.Nu-mi poate garanta nimic,dar trebuie sa testez.
Come on!!!!!Am eu timp de teste pe pielea mea????Fac o alergie urata si cu ce ajung la spital?Cu avionul?Pana ajung acolo se poate complica,ce stiu eu.De parca am eu timp sa-mi fie rau...
Bine,am mers neincrezatoare la farmacie,de unde mi-am luat antibioticul prescris cu reteta si am platit uimitoarea suma de 1,22 lei. In drum spre casa am citit prospectul.Scria acolo ca daca am facut alergie la penicilina,e probabil sa fac alergie si la cefalosporina.Cool...Va dati seama ca n-am mai luat medicamentul si am mers la 2 farmacii sa-mi dea antibiotic fara reteta(cel pe care mi l-a prescris data trecuta,adica acum 2 luni cand am fost la fel de racita) si tot de capul meu am luat medicatia.Bine...ca m-am mai consultat telefonic si cu matusa-mea.
Incredibil cat se poate abera dintr-un nimic.Dar va spun clar...experimente pe mine nu fac.
Poate ca doar vroiam sa-mi vizitez medicul,dragul de el.

2 comentarii:

  1. Iara esti racita? Vai si-amar de tine. Din 2 in 2 saptamani bolesti.
    Acuma drept e ca specialistul stie, dar si cand specialistul are dubii, nu e cazul sa i le lamuresti pe pielea ta. Totusi, nasol ca iei atatea antibiotice.
    Dar, daca nu trece cu altceva, macar sa treaca!
    Insanatosire grabnica! (parca asta e urarea traditionala)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum 2 luni am fost racita..vai de capu meu.Inca o data m-am convins ca iarna din Romania nu e prielnica pentru mine si nici aerul conditionat fie el cald sau rece in functie de anotimp.Vreau in Grecia!!!!!!

    RăspundețiȘtergere