luni, 2 februarie 2009

Poveste de trezit adultii

A fost odata ca niciodata o tara in care toata lumea era fericita si mereu disponibila.Lumea se plimba cu zambetul pe buze,lucra din tot sufletul si timpul parca statea in loc.In aceasta tara traia o printesa foarte simpatica care era in asteptarea lui Prince Charming.Totul parea sa fie roz si parca traia intr-un vis prea perfect astfel incat s-a plictisit repede.Vazand asta, zana cea buna a inzestrat-o si cu alte talente ca nu cumva sa ajunga in faza nasoala a plictiselii. Asta i-a provocat un sentiment de culoare mai inchisa decat rozul ce plutea in aer.Alti spiridusi care aveau deja talentele ei, in fiecare zi faceau lucruri interesante,numai unul dintre ei disparea cand toti ceilalti spiridusi inca lucrau.
La sfarsitul lunii s-a anuntat mare petrecere in tara perfecta,dar mai erau multe lucruri de organizat,lucruri care daca erau facute la timp,spiridusii ar fi avut mai mult timp de odihna (petrecerea fiind oraganizata la fiecare sfarsit de luna). Ca sa nu se surmeneze spiridusii cu atata munca, printesa noastra a primit si ea privilegiul de a lucra cu ei in echipa,desi nu era un spiridus,era doar un muritor de rand. Toate acestea ca sa nu cumva sa se plictiseasca,deoarece plictiseala este interzisa in Tara Perfecta. Si uite asa,pe langa datoriile ei de printesa obisnuita,a primit si alte indatoriri pe care in mod normal le fac numai spiridusii. Ea era taaaaare fericita si spunea numai lucruri frumoase despre aceasta decizie. (mai ales cand a vazut ca un anume spiridus plecase acasa).Normal ca numai spiridusii vor fi rasplatiti pentru munca lor,ca doar printesele au tot ce le trebuie.
Deocamdata Printesa nu are drept la replica deoarece trebuie sa locuiasca in aceasta tara perfecta pentru o perioada.Daca ar protesta,si-ar pierde statutul de printesa si ar fi alungata in intuneric.
TO BE CONTINUED ANOTHER TIME….

4 comentarii:

  1. si te platesc mai mult, sau pur si simplu iti creste fisa postului ca altele in 10 ani?
    nasol moment, dar in acest taram fermecat, nimic nu e mai de pret decat sanatatea mintala si speranta ca Tinutul Imparatului Rosu va elibera vize pentru vise.
    asa ca taci si rabda, ca nu-i mult pana-i lume si decat in colivia de fildes mai bine asa. sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. si tin sa subliniez ca e deosebit de greu sa postez comentarii pe blogul asta. plus ca nu inteleg nici acum de ce trebuie sa fac clic pe "finlandeza" ca sa pot posta.
    iar imaginile alea nu-s vesnic vizibile.
    te rog sa remediezi problema pentru a-mi facilita accesul la comentarii si libertatea de exprimare. :-)))
    nu ma baga in seama. serios.

    RăspundețiȘtergere
  3. A treia oara deja cand incerc sa-mi postez commentul....
    Nu stiam despre ce vorbesti cu faza cu finlandeza,chiar nu stiu de ce apare asa si nu stiu cum pot schimba acest lucru.Acum sunt si eu extenuata de atatea examene,dar dupa ce termin sesiunea,o sa incerc sa gasesc solutii!!!
    Bine ca vorbesc codat si tu ma dai de gol!!!!Nici nu stii cat m-am straduit sa fac aceasta poveste.Initial am vrut s-o fac cu animale,dar ma scapam sa fac unele persoane bovine si alte animale. Hahahha
    Fisa postului nu am semnat,dar exista sectiunea "si altele" si nu pot comenta.Nu acum,in criza financiara....
    Mi-a placut ideea de viza pentru vise....O s-o tin minte. ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. :-)))
    Te-am desconspirat in ideea ca parca nu ti-ai dat suficient silinta daca am priceput tot ce ai scris :-)))
    Promit ca daca nu o sa inteleg vreo alta alegorie, sa ma dau doar cu presupusul. Si chiar daca inteleg, sa induc lumea in eroare cu presupunerile mele :-D
    Iar cu fisa postului, evident ca si la mine exista o liniuta care zice "si orice alta indatorire alocata de superior..." mda, no comment.

    RăspundețiȘtergere